077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Carports

Uw auto wordt dag in dag uit blootgesteld aan verschillende invloeden, waaronder het Nederlandse weer, bomen en vogels. Om uw auto hiertegen te beschermen is een houten carport ideaal. Het grote voordeel van een houten carport is dat uw auto droog staat waardoor deze én langer meegaat én minder onderhoud vergt.

En wanneer u bijvoorbeeld een feestje heeft of heerlijk wilt bijkomen in uw loungebank, dan kan de houten carport daar ook prima voor dienen. Een ideale overkapping die dus voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.

Functionele en stijlvolle houten carports
De houten carports van Tuinhuisjescentrum Van de Munckhof staan er om bekend dat ze niet alleen functioneel, maar ook erg stijlvol zijn. En doordat houten carports te combineren zijn met elk type woning, vormen ze als het ware een verlengstuk van uw woning.

De houten carports van Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum zijn meestal maatwerk. Hierdoor bent u verzekerd van een houten carport die perfect past op de plek waar u het voor ogen had. Wenst u een platdak of een puntdak en wilt u de zijkanten dicht of juist open hebben? Wij kunnen altijd een vrijblijvende offerte maken voor u.

Levering door heel Nederland en België !!!