077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Garages

Bent u van plan om een garage naast of achter uw woning te gaan plaatsen? Heeft u dan al weleens aan een houten garage gedacht? Houten garages zijn qua uitstraling namelijk een stuk warmer dan de bekende stenen garages en vormen op die manier dan ook een ware blikvanger naast uw woning. Daarnaast is het regelen van een vergunning voor een houten garage sneller voor elkaar te krijgen dan een stenen variant.

Een houten garage kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Van het stallen van uw auto, motor en/of fietsen tot het inrichten van de garage van hout als klusruimte of bijgebouw.

Standaard en maatwerk houten garages
Voor zowel verschillende soorten standaard modellen houten garages als een maatwerk houten garage bent u bij Tuinhuisjescentrum Van de Munckhof aan het juiste adres. Doordat wij alle houten garages zelf ontwerpen en fabriceren, kunnen wij in overleg uw garage van hout naar eigen wens bouwen.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van houten garages? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

Levering door heel Nederland en België !!!