077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Priëlen

Een houten prieel van Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum is niet alleen een mooi, maar ook een praktisch verlengstuk van uw woning, voor wat voor functie het ook wilt gebruiken. Met een prieeltje kunt u namelijk optimaal genieten van uw tuin door er lekker in te loungen of door deze te gebruiken als een buitenkeuken. Prieeltjes vormen een heerlijke plek waar uw voorjaar eerder begint en waar uw zomer langer duurt.

Prieeltjes geven meerwaarde aan uw tuin
Met een houten prieel geeft u een enorme meerwaarde aan uw tuin. Zeker wanneer u kiest voor een prieel van Van de Munckhof. Onze houten prieeltjes zijn leverbaar in een heleboel afmetingen en uitvoeringen en zijn zelfs te verkrijgen met een plat dak. Een prieel biedt u de mogelijkheid om de voordelen van een overkapping te combineren met het genieten van het vrije uitzicht dat u door middel van de open zijkanten behoudt. Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment prieeltjes.

Heeft u een prieeltje in een bepaalde afmeting nodig of heeft u iets anders voor ogen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want ook op het gebied van maatwerk is er van alles bespreekbaar.

Levering door heel Nederland en België !!!