077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Schuren

Komt u ruimte tekort om al uw spullen op te kunnen bergen? Heeft u dan al weleens aan een houten schuurtje gedacht? Houten schuurtjes creëren namelijk net dat beetje extra opbergruimte voor al uw spullen zoals (tuin)gereedschap, fietsen, uw tuinmeubelen in de winter en het eventuele speelgoed voor de kinderen. Op deze manier worden uw spullen op een schone, droge en veilige manier opgeborgen. Daarnaast kunnen schuurtjes ook perfect als klusruimte dienen.

Houten schuurtje op maat
Een houten schuurtje van Tuinhuisjescentrum Van de Munckhof is niet alleen functioneel, maar geeft uw tuin ook een warme en sfeervolle uitstraling. Dit komt door het kwaliteitshout wat wij gebruiken. De mogelijkheden wat betreft onze schuurtjes zijn enorm. Wilt u een schuurtje met enkele deur of dubbele openslaande deuren, met dakpannen of dakpanplaten of gemastiekt? En hoe wilt u de raamindeling hebben? Allemaal dingen om over na te denken.

U bent dus niet alleen voor standaard houten schuurtjes, maar ook voor maatwerk bij ons aan het juiste adres. En doordat wij in eigen werkplaats fabriceren, zijn de lijntjes altijd kort. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem voor meer informatie of een vrijblijvend advies gerust contact met ons op.

Levering door heel Nederland en België !!