077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Wij hebben enkele showmodellen te koop klik hier om deze te bekijken

Dé specialist in tuinhuisjes te Neerkant Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum te Neerkant bouwt sinds 1983 tuinhuisjesgaragesschuurtjes en prieeltjes in eigen beheer. Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorg dat u tientallen jaren van uw tuinhuisje kunt genieten.

De makers van mooi en betaalbaar maatwerk

Wat uw persoonlijke wensen ook zijn, wij bouwen elk tuinhuisje apart. Bij ons zult u dus geen productieserie tuinhuisjes tegenkomen. Wij zijn immers de makers van mooi maatwerk. En wat het leuke is aan onze werkwijze is dat de tuinhuisjes toch nog portemonneevriendelijk blijven. Niets houdt u nog tegen om een tuinhuisje bij Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum te kopen toch?

Naast de tuinhuisjes in ons tuinhuisjescentrum bent u bij ons ook aan het juiste adres voor garages, schuurtjes, prieeltjes en overkappingen. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment of bezoek ons showterrein in Neerkant waar 45 modellen tuinhuisjes opgesteld staan. Staat uw favoriet er niet tussen? Geen probleem! Maak uw wensen kenbaar, dan kijken we samen of we het tuinhuis voor u kunnen maken.