077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Schutting van hout

Iedereen hecht veel waarde aan zijn of haar privacy, zeker wat betreft de tuin. Wanneer je bijvoorbeeld van het lekkere weer aan het genieten bent of gezellig aan het borrelen met vrienden, heb je geen behoefte aan glurende buren of voorbijgangers. Om je tuin of erf af te scheiden van die van je buren, zijn er een heleboel mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor beplanting, hekwerk of een schutting van hout.

De voordelen van een houten schutting

De voordelen van een houten schutting zijn dat het meteen de gewenste privacy biedt, zo goed als onderhoudsvrij is en daarnaast ook voor jouw veiligheid zorgt. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor beplanting in plaats van een schutting van hout, duurt het over het algemeen wat langer totdat de gewenste privacy bereikt is. Bovendien ziet een houten schutting er erg sfeervol uit.

De kwaliteit en betaalbaarheid van een schutting op maat

Wat onze houten schutting betreft kun je kiezen uit schermen van 21 of 23 planken, verschillende soorten betonpalen en mooie bijpassende poorten. Met een schutting op maat van Tuinhuisjescentrum Van de Munckhof ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit en betaalbaarheid en een uniek ontwerp op maat.

Meer informatie

Voor meer informatie over een schutting van hout kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We geven je graag advies over de mogelijkheden, beantwoorden eventuele vragen die bij je spelen en maken indien gewenst een maatwerk offerte voor je. Ook in Neerkant, waar je ons showterrein vindt, staan we voor je klaar. Met allerlei voorbeelden en medewerkers die je graag helpen in jouw zoektocht naar de juiste schutting op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring is geen vraag ons te gek. Bovendien leveren we door heel Nederland en België.

Tuinhuisjescentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!