077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Toebehoren

Glazen schuifwand

Dé specialist in tuinhuisjes, Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum uit Neerkant, bouwt al sinds 1983 tuinhuisjes, garages, schuurtjes en prieeltjes in eigen beheer. Dankzij onze oerdegelijke bouwmethode, met de meest kwalitatieve materialen en beste vakmensen, kun je jarenlang van je tuinhuisje genieten.

Naar wens afwerken

Jouw tuinhuisje kun je helemaal naar wens afwerken, zodat de juiste uitstraling gecreëerd wordt. Dat kun je bijvoorbeeld doen door bijpassende dakpannen te kiezen, zoals de bekende antraciet dakpannen of Holland rode dakpannen, in plaats van een standaard shingels dak. Of door meranti deuren of ramen te kiezen in plaats van Noord Europees vurenhout bijvoorbeeld. En om zo lang mogelijk plezier te hebben van je tuinhuisje, kun je het verven of beitsen met onze speciale beits.

Geef de afwerking van je keuze, van een glazen schuifwand tot een strook grind of kiezels naast je bouwwerk, aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat het geregeld wordt en het toebehoren op de juiste plaats van bestemming komt.