077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Toepassingen voor uw tuinhuisje

Een eigen tuinhuisje in uw tuin biedt volop mogelijkheden. Want wie zegt dat tuinhuisjes alleen maar voor het opslaan van tuingereedschap gebruikt kan worden heeft het mis. Moderne tuinhuisjes zijn juist voor allerlei toepassingen een uitstekende keuze. Erg handig, want iedereen is anders. Zo kunt u uw nieuwe tuinhuisje bijvoorbeeld ook gebruiken voor:

  • Extra leefruimte of gastenverblijf
  • Werkruimte
  • Opslagplaats
  • Functionele doeleinden 

Extra leefruimte in uw tuinhuisje

Wilt u meer leefruimte creëren en is een serre aan de dure kant? Overweeg dan extra woonruimte te creëren door een tuinhuisje te bouwen. Hiermee kunt u eenvoudig de leefruimte uitbreiden. Tover het tuinhuisje om tot gastenverblijf of aanbouw en de extra slaapkamer is af! Heeft u niet vaak gasten die komen overnachten? Haal dan uw tuin in huis door uw tuinhuisje in te richten als zitgedeelte. Ideaal toch? 

Meer weten? Lees meer over het tuinhuis als aanbouwleefruimtegastenverblijfextra kamer.

Uw tuinhuisje als werkruimte of hobbyruimte

Wanneer u veel aan het werk bent of uw vak thuis beoefend is het fijn om een afsluitbare ruimte te hebben. Uw tuinhuisje is hiervoor de uitgelezen plek! Even rustig werken aan die PowerPoint van morgen of yogaoefeningen doen. Geen enkel probleem. Heeft u graag veel licht bij deze werkzaamheden? Overweeg dan extra ramen te nemen. Zo stelt u zelf de ruimte naar uw eigen wensen samen. En houdt u van wellness? Dan kan zelfs een jacuzzi in uw tuinhuis gebouwd worden! 

Meer weten? Lees meer over de het tuinhuis als werkruimte of wellness ruimte met jacuzzi.

Uw tuinhuis als opslagruimte

Heeft u spullen om op te bergen? Tuingereedschappen, doe-het-zelf apparatuur of gereedschap voor bepaalde werkzaamheden? Richt dan uw tuinhuisje in als opslagplaats voor uw spullen. Zo heeft u de spullen droog, veilig en overzichtelijk opgeborgen. Een idee is dan ook om een tuinhuisje in uw volkstuin te zetten. 

Of wilt u juist uw motor overdekt stallen, maar heeft u geen garage?  Tover uw tuinhuis dan om tot motorstalling. Ideaal om uw gekoesterde motor tegen de Hollandse regen- en sneeuwbuien te beschermen. 

Meer weten? Lees meer over het tuinhuis als opbergplek voor gereedschap, motorstalling of in de volkstuin.

Uw tuinhuisje functioneel inzetten

Tot slot kan een op maat gemaakt tuinhuisje bijvoorbeeld ook dienen als schutting in de tuin. Wanneer u ervoor kiest om deze aan uw huis vast te bouwen kunt u makkelijk tussen uw huis en tuinhuisje lopen. Wil u daarentegen graag een schutting? Dan kunt u de zij- of achterkant van het tuinhuisje hier uitstekend voor gebruiken! Ook als dierenverblijf is het tuinhuisje een uitstekende keuze. Door de vele ramen kunt u altijd naar de dieren kijken en hebben ze voldoende licht en lucht. Een prettige verblijfplaats dus voor uw dieren.

Meer weten? Lees meer over het tuinhuis als erfafscheiding of dierenverblijf

De specialist voor al uw tuinhuizen

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag een tuinhuisje op maat laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gebruiken materiaal van de beste kwaliteit en zorgen voor een natuurlijk toegevoegde waarde in uw tuin!