077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Tuinhuis als extra kamer

Een tuinhuisje kunt u niet alleen gebruiken voor het doel waar het in de meeste gevallen voor gebruikt wordt: opslagruimte voor gereedschap en tuingerei. Een tuinhuisje is namelijk ook uitstekend te gebruiken als extra kamer. Een kamer waar u even tot rust kunt komen met een boekje, waar u in stilte kunt werken of juist die muziek kunt draaien die niemand anders wil horen.

Een tuinhuis kunt u helemaal zo maken dat het voor u een fijne extra kamer wordt. Wilt u in de zomer de deuren graag open kunnen zetten om de tuin bij de kamer te betrekken, kies dan voor openslaande deuren in het ontwerp. En dan is een overkapping eraan misschien ook wel fijn? En van wat voor stijl houdt u? Een 5 of 8-hoekig ontwerp, met een asymmetrisch dak, een piramide- of schilddak? Wat uw wensen ook zijn, bij Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum is veel mogelijk.

Alle mogelijkheden

Bij Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum vindt u een ruim gamma aan mogelijkheden. Van standaard tuinhuisjes tot afwijkende tuinhuisjes en van kapschuren tot Douglas tuinhuisjes. We laten al deze mogelijkheden graag aan u zien op ons showterrein van maar liefst 1000m2. Ook voor al het toebehoren, zoals een glazen schuifwand, dakpannen en verf kunt u bij ons terecht. Heeft u geen tijd of mogelijkheden om ons in Neerkant te bezoeken? Online kunt u ook uitgebreid inspiratie opdoen in de fotogalerij of tijdens de virtuele tour. En met vragen kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.