077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Tuinhuisje met plat dak

Tuinhuis met plat dak

De laatste jaren is er steeds meer vraag naar een tuinhuis met plat dak. Dat komt mede doordat tuinhuisjes met een plak dak zowel een moderne als een klassieke uitstraling kunnen hebben en dus echt in iedere tuin passen. Ook in die van jou! Bovendien is een tuinhuis met plak dak over het algemeen een stuk goedkoper en ook nog eens vergunningsvrij te plaatsen, in vergelijking met een tuinhuis met een puntdak.

Maatwerk tuinhuisjes met plat dak

De mogelijkheden voor een tuinhuisje met plat dak zijn vrijwel onbeperkt. Aangezien we bij Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum je tuinhuis met plat dak speciaal op maat maken, voldoet deze aan al je eisen en wensen. Zelfs schuine hoeken zijn mogelijk. Bekijk hiernaast een deel van ons ruime aanbod of informeer naar de mogelijkheden voor je eigen tuinhuis met plat dak. We hebben een breed assortiment met verschillende stijlen, maten en houtsoorten voor jouw tuinhuisje.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze sfeervolle tuinhuisjes met plat dak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Tuinhuisjescentrum Van de Munckhof levert al sinds 1983 maatwerk tuinhuisjes door heel Nederland en België!

Je kunt ook een bezoek brengen aan ons showterrein van ruim 1000m2. Hier staan al onze tuinhuisjes overzichtelijk opgesteld en lopen onze vakkundige medewerkers rond om je uitgebreid van advies op maat te voorzien. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we al je vragen beantwoorden en je direct meer vertellen over de mogelijkheden voor jouw tuinhuisje. Waarom zou je voor Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum moeten kiezen? Na een bezoek aan ons showterrein weet je het.

Tuinhuisjescentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!